ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (0030) 22890 25905
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Mon - Sat 8:00 - 18:00

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Μεσαριά , Μύκονος 84600

Ιστορικό & Φιλοσοφία μας

Θέλετε να μάθετε περισσότερα?

Σύντομα εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας. για να σας ενημερώσει σχετικά με την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ & ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η Εμπορική, Κατασκευαστική Εταιρεία, ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΜΥΚΟΝΟΥ Α.Ε., ιδρύθηκε το 1988, αρχικά με τη μορφή της Ατομικής Επιχείρησης, από τον Κ. Νικόλαο Σαντοριναίο , με έδρα δραστηριοτήτων το νησί της Μυκόνου και αρχικές δραστηριότητες, το Εμπόριο Οικοδομικών Υλικών, την Παραγωγή και Πώληση έτοιμου Σκυροδέματος καθώς και παντός είδους Χωματουργικές – Κατασκευαστικές Εργασίες.

Author

Η έδρα της Εταιρείας παραμένει η ίδια μέχρι σήμερα, μετά τον Μετασχηματισμό της, σε ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΜΥΚΟΝΟΥ Α.Ε.
Συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση με πολυετή πλέον εμπειρία και σε συνδυασμό με νέες κατασκευαστικές τακτικές, η ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΜΥΚΟΝΟΥ ΑΕ, είναι στην διάθεση σας για να σας καθοδηγήσει με ασφάλεια σε όλα τα κατασκευαστικά στάδια ενός Έργου, αναλαμβάνοντας όλες τις Κατασκευαστικές και Χωματουργικές Εργασίες σε Συνεργασία με τον εκάστοτε Εργολάβο / Μηχανικό.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της στον κατασκευαστικό τομέα και βασιζόμενη στον ιδιόκτητο εξοπλισμό της, ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της αγοράς της Μυκόνου για άριστη ποιότητα και μεγάλη ταχύτητα στην παράδοση έργων που απαιτούν σύνθετες λύσεις.

Η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και η υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών, από την αρχική Κατασκευή έως την περάτωση ενός έργου, είναι ο βασικός μας στόχος, ενώ βρισκόμαστε δίπλα στον πελάτη σε κάθε Κατασκευαστική ή Τεχνική του ανάγκη.

Η ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΜΥΚΟΝΟΥ Α.Ε. με σύγχρονο εξοπλισμό, εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και διαρκή έρευνα στην εφαρμογή νέων τεχνολογιών, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και τεχνική υποστήριξη ενώ εγγυάται για την ποιότητα και την ορθή λειτουργία των έργων που αναλαμβάνει.

Επιπλέον, μέσω της Παραγωγής Ασφαλτομίγματος, Ασφαλτοστρώσεις δρόμων και παντός τύπου Ασφαλτικές εργασίες, κατάφερε πλέον, να εδραιωθεί στο νησί της Μυκόνου, πέρα από τον κλάδο της Κατασκευής σε όλο το φάσμα της κατασκευής Έργων Υποδομής στην Μύκονο. Τα έργα της Οικοδομικής Μυκόνου  Α.Ε., κατασκευάζονται με υλικά και προδιαγραφές σύγχρονης τεχνολογίας αλλά συγχρόνως με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Το πελατολόγιο της Οικοδομικής Μυκόνου περιλαμβάνει Εταιρείες, Επαγγελματίες, φορείς του Δημοσίου καθώς και Ιδιώτες.

ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα η ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΜΥΚΟΝΟΥ Α.Ε. ολοκληρώνει επιτυχώς μεγάλα και σύνθετα έργα Υποδομής καθώς και σημαντικά κτιριακά έργα στο νησί της Μυκόνου ενώ οι Δραστηριότητες της επεκτείνονται πέρα από τον κλάδο της Κατασκευής και σε άλλους Τομείς, όπως η Ανακύκλωση, η Εμπορική Εκμετάλλευση Ακινήτων, ο Τουρισμός, οι Μεταφορές, το Εμπόριο Νερού και Ζωοτροφών καθώς και την μοναδική Μονάδα ΙΚΤΕΟ στην Μύκονο.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΜΥΚΟΝΟΥ Α.Ε.

  • ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1988
  • ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ
  • ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
  • ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
  • ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η Επαγγελματική ηθική και καινοτομία είναι η φιλοσοφία της Οικοδομικής Μυκόνου ΑΕ ενώ η επιτυχία της, οφείλεται στην Υπευθυνότητα και Τεχνογνωσία των ιδρυτών καθώς και την αυστηρή επιλογή των εξειδικευμένων συνεργείων, των συνεργατών και των προμηθευτών μας.

Η ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΜΥΚΟΝΟΥ Α.Ε., κάνει συνεχείς βελτιώσεις στη διαχείριση των επιπτώσεων που έχουν οι δραστηριότητες μας στο περιβάλλον και επενδύει στη βιωσιμότητα τόσο του πλανήτη, όσο και της ίδιας της επιχείρησης.
Μέλημα μας, να προωθούμε την περιβαλλοντική φροντίδα, να ελαχιστοποιούμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα και να επενδύουμε στην εκπαίδευση των ανθρώπων μας σχετικά με τα περιβαλλοντικά θέματα.